Restaurant i Gastrobar
Un concepte gastronòmic i dues maneres de degustar-lo.
Espai gastronòmic ubicat a l’edifici que fou seu de l’Ateneu Obrer Manresà, que després d’un llarg període d’abandonament ha estat recuperat per Xaro López i Jacint Soler. Un matrimoni de cuiners autodidactes que aposta per una cuina catalana i mediterrània millorada i amb conceptes marcats com proximitat, temporada, “slow food”. La sala del restaurant amb taules àmplies i separades per gaudir en un format més clàssic i tranquil de diferents menús degustació o d’una carta on alguns dels plats es fan a la sala davant del client. El Gastrobar ( interior i jardí) amb una proposta més “gamberra” de platets per compartir o per “picar” alguna cosa. Destacar el celler amb gairebé 200 referències . Restaurant recomanat a la Guia Michelin 2022.
Et recomanem
Manresa
Fira mediterrània
09/10/2025
Manresa
Descobriu l'Obaga de l'Agneta i el seu oli
Manresa
Pack enogastronòmic al Bages
Sallent
La màgia de sobrevolar el Bages en globus
Manresa
La cova de Sant Ignasi
Rajadell
Descobreix l'encant del nucli antic
Manresa
Manresa i els vins del Bages
Manresa
Activitat familiar "Dibuixa el barroc en família" amb Mar...
Manresa
Vesprades d'estiu a la Seu
04/07/2025
Cardona
Visita teatralitzada a la Muntanya de Sal. Projecte Alquí...
Castellfollit del Boix
Escapada enoturística - Can Fontanelles
Manresa











