Restaurant i Gastrobar
Un concepte gastronòmic i dues maneres de degustar-lo.
Espai gastronòmic ubicat a l’edifici que fou seu de l’Ateneu Obrer Manresà, que després d’un llarg període d’abandonament ha estat recuperat per Xaro López i Jacint Soler. Un matrimoni de cuiners autodidactes que aposta per una cuina catalana i mediterrània millorada i amb conceptes marcats com proximitat, temporada, “slow food”. La sala del restaurant amb taules àmplies i separades per gaudir en un format més clàssic i tranquil de diferents menús degustació o d’una carta on alguns dels plats es fan a la sala davant del client. El Gastrobar ( interior i jardí) amb una proposta més “gamberra” de platets per compartir o per “picar” alguna cosa. Destacar el celler amb gairebé 200 referències . Restaurant recomanat a la Guia Michelin 2022.
Et recomanem
Passaport d'activitats en família "Explora el Bages"
Castellfollit del Boix
Escapada enoturística - Can Fontanelles
Avinyó
Itinerari a la Torre dels Soldats
Manresa
Descobriu l'Obaga de l'Agneta i el seu oli
Sant Mateu de Bages
El Bateig de cel
Manresa
Espai 1522, la ciutat d'Ignasi
Navàs
Apropa't a la Natura! Centre de Fauna
Cardona
Joc d'orientació els Tresors de Cardona
Manresa
Visita guiada especial "On són les dones al museu?" amb m...
Artés
Excursions a peu per la muntanya màgica de Montserrat
Castellbell i el Vilar , Marganell
Ruta del romànic montserratí
Navarcles











